kuponokk.org
Ugrás a honlapra Minden kategória London Theatre Direct

London Theatre Direct Kuponok & Kuponkódok - 60% Kedvezmény December 2021

Ingyenes és hasznos London Theatre Direct Kedvezmény Kódok segít többet megtakarítani. Ha minél előbb szeretne többet megtakarítani, regisztráljon a londontheatredirect.com webhelyre, és kapjon promóciókat, kizárólag a London Theatre Direct Kedvezmény kuponok és Akciók promóciókra. A legjobb áron megkapja, amit akar.

londontheatredirect.com >
 • Minden
 • Kód
 • Kedvezmény
 • Ingyenes szállítás

FAQ's for London Theatre Direct

 • London Theatre Direct milyen fizetési módokat fogad el?

  A London Theatre Direct a következő hitel- vagy betéti kártyákat fogadja el fizetéshez: Visa, Mastercard, Eurocard, Delta, Switch és Solo kártyákat. Elfogadják a Google Pay-t, az Apple Pay-t és az Amazon Pay-t is. Nem fogadnak el fizetést a Diners Club vagy a Discover Card használatával. Nem színházak, ezért nem fogadhatnak el készpénzes fizetéseket. Minden jegyet ki kell fizetni az esemény előtt. Az árak angol fontban vannak feltüntetve. Örömmel adnak minden brit bankszámlát használó ügyfelnek jegyfizetési módot banki átutalással.

 • Hogyan működik a London Theatre Direct közvetlen értékesítési ajándékutalványa?

  A London Theatre Direct nemrégiben papír nélküli elektronikus utalványprogram lett. Ha rendelkezik papíros utalvánnyal, kérik, azonnal forduljon hozzájuk, hogy elektronikus utalvánnyá alakítsa át. Az e-kuponokat közvetlenül a weboldalukon lehet megvásárolni, és az egyes kuponok ára 10 és 500 font között mozog. Az elektronikus utalvány akár egy évre is kicserélhető, amennyiben a lejárati idő lejárta előtt lefoglalja (vagyis lefoglalhat egy olyan programot, amely a jövőben sokáig fog működni, és jelenleg értékesítés alatt áll). Az elektronikus utalvány a pénztárnál váltható be. Egyszerűen adja hozzá a jegyeket a bevásárló kosarába, és adja meg a kódot az elektronikus utalvány beváltásához, amelyet e-mailben kap meg az utalvány megvásárlása után.

 • London Theatre Direct kedvezményeket kínál a hallgatóknak?

  A diákok számára nincs kedvezmény, hacsak nem egy iskolai csoport tagja. Ha további információt szeretne kapni az iskolai csoportok kedvezményeiről, kérik, küldjön e-mailt közvetlenül a London Theatre Direct címre. Nem fogadnak el színházi zsetont, és ajándékutalványaik nem alkalmazhatók csoportos foglalásokra. A legtöbb általános program azonban csoportos kedvezményeket kínál 10 vagy több fős csoportok számára.

 • A London Theatre Direct kedvezményeket kínál a gyermekek számára?

  Sajnos a London Theatre Direct gyermekdíja nem csökkent. A szállodától függően azonban a gyerekek általában ingyen szállhatnak meg szüleik vagy gondviselőik szobájában. A gyermekek díja az olyan látványosságokban, mint a Madame Tussauds, általában alacsonyabb. A legtöbb londoni színház vasárnap zárva tart. Néhány előadáson, például az Oroszlánkirályon a Temető Színházban, van azonban vasárnapi előadás.

 • Hogyan lehet hatékonyan használni a London Theatre Direct Kuponok?

  Ha többet szeretne megtakarítani, ne hagyja ki a London Theatre Direct Kedvezmény Kódok lehetőséget. A London Theatre Direct Kuponkódok használata nem nehéz. Először felveheti a megvásárolni kívánt árut a bevásárlókosárba, majd a fiókjában válassza ki a London Theatre Direct Kedvezmény kuponok elemet, majd kattintson a fizetés gombra, a rendszer automatikusan levonja az összeg egy részét.

 • Vannak London Theatre Direct értékesítési események?

  Igen. London Theatre Direct törli az elmúlt évad áruit, amikor az évad változik. A London Theatre Direct vámkezelő termékeket rendkívül alacsony áron helyezi el a londontheatredirect.com tetején. Csak várjon, amíg a kívánt London Theatre Direct Kedvezmény kuponok megjelenik, és élvezzen különleges kedvezményt a London Theatre Direct Akciók áron.

 • Hosszú ideig spórolhatunk a Kuponkódok szolgáltatással, amikor feliratkozunk a London Theatre Direct szolgáltatásra?

  Ha kedvezőbb árakat szeretne vásárolni a London Theatre Direct kereskedőtől, ne felejtsen el feliratkozni a London Theatre Direct -re, hogy megkapja kizárólagos London Theatre Direct Kuponok. Ezt az ajánlatot Kuponkódok bármely megrendelésnél felhasználhatja, de ne feledje, hogy a London Theatre Direct Kedvezmény Kódok ügyfélenként csak 1 megrendelésre alkalmas, és nem használható fel újra.