kuponokk.org

Beerselection Kuponok & Kuponkódok - 40% Kedvezmény December 2021

Rengeteg gondosan kiválasztott Beerselection Kedvezmény Kódok és Akciók kínál kedvezményes árakat. Nézze meg kosarát, mielőtt vásárolna ezzel a kiváló Beerselection Kedvezmény kuponok termékkel. Soha ne hagyja ki a lehetőséget, hogy élvezze a Beerselection kedvezményeket. A Beerselection Akciók címet rendszeresen tesztelik a kiadók.

beerselection.hu >
 • Minden
 • Kód
 • Kedvezmény
 • Ingyenes szállítás

FAQ's for Beerselection

 • Mire használhatom Beerselection tagsági kártyáját?

  A Beerselection 5% azonnali kedvezményt kínál minden bolti vagy online vásárláshoz (nem vonható össze a szokásos promócióikkal). A Beerselection rendszeresen különleges kedvezményeket biztosít a hűséges vásárlók számára (5 + 5% kedvezmény, ingyenes házhoz szállítás. 6 + 1 ajándék stb.) A hűséges vásárlók kedvezményes áron kaphatnak jegyet a sörfőzdékbe és más népszerű eseményekbe ebben a hónapban. Legalább 10 000 forintos vásárlás esetén a következő vásárláskor csatlakozhat a Beerselection hűségprogramhoz.

 • Milyen fizetési módokat fogad el a Beerselection?

  A fizetési folyamat végén azonnal megrendelhet hitelkártyás fizetéssel. Utánvét módját is elfogadja a Beerselection, az utánvét kezelési díja 390 Ft. Ha utánvétre van szüksége, akkor a végösszeget csak hitelkártyával tudja kiegyenlíteni, amikor megrendelést tesz a FoxPost automatából. Ha házhoz szállítják, készpénzzel fizethet a futárnál. Több mint 25 000 Ft Nincs esélye az utánvét módját választani! Ha személyes átvételről van szó, készpénzzel vagy hitelkártyával is felhasználhatja a megrendelés végösszegének kifizetését. Használhat banki átutalást is.

 • Milyen szállítási lehetőségeket kínál a Beerselection?

  A személyes átvétel Beerselection üzletében ingyenes. Amint kitöltik a csomagot, kap egy automatikus visszaigazoló értesítést a megrendelésről, és külön e-mailt küldenek Önnek! FoxPost csomagszállítás 890 Ft. Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett. Becsült szállítási idő: 1-5 munkanap. 1490 Ft házhoz szállítás. Ingyenes szállítás 20 000 Ft felett. Becsült szállítási idő: 1-2 munkanap, az adott munkanapon 10:00 előtt leadott megrendelések általában a következő munkanapon érkeznek!

 • Beerselection értékesít ajándékkártyákat?

  Ha nem biztos benne, hogy milyen sört szerető barátainak milyen stílusa van, vagy tudja, hogy gyakran látogatja Beerselection boltjait, akkor az ajándékkártyájuk tökéletes megoldás lesz! Ajándékozhat egy kézi műanyag kártyát barátjának, hogy ne érezze úgy, hogy nincs igazi tehetsége. Beerselection ajándékkártyája 10 000, 15 000, 20 000 és 5 000 forintot ér. Rendeljen több mint 500 kiválasztott prémium kisüzemi sört a Beerselection -tól online!

 • Hogyan lehet hatékonyan használni a Beerselection Kuponok?

  Használat előtt fel kell vennie a terméket a bevásárlókosárba, majd a rendszer utasításainak betartásával be kell írni a Beerselection Kuponkódok szót, és akkor különleges kedvezményt kaphat a Beerselection termékeire! Ezenkívül figyeljen a Beerselection Kedvezmény Kódok időszakra.

 • Vannak Beerselection értékesítési események?

  Igen. Beerselection lelkesen várja a fantasztikus fesztiválokat. Beerselection az ünnepek alatt is promóciókat tart. Különösen a Beerselection kínálja a legnagyobb Akciók -t minden vásárlónak a fekete pénteki promóció során. Számos ingyenes Beerselection Kedvezmény kuponok használatával jelentős megtakarításokat érhet el.

 • Hosszú ideig spórolhatunk a Kuponkódok szolgáltatással, amikor feliratkozunk a Beerselection szolgáltatásra?

  Általában akkor érheti el a legjobb első vásárlási élményt a Beerselection Kuponkódok használatával, ha Ön új Beerselection ügyfél. Töltse le a legújabb Beerselection Kuponok címet az e-mail cím regisztrálásával. A Beerselection nagyon boldog, hogy kiváló minőségű termékeket hozhat az új Akciók ügyfeleknek, és reméli, hogy hosszú távú együttműködési kapcsolatot tart fenn.