kuponokk.org

Fundango Kuponkódok & Kedvezmény Kódok - 60% Kedvezmény December 2021

Rengeteg gondosan kiválasztott Fundango Kedvezmény kuponok és Akciók kínál kedvezményes árakat. Nézze meg kosarát, mielőtt vásárolna ezzel a kiváló Fundango Kedvezmény Kódok termékkel. Soha ne hagyja ki a lehetőséget, hogy élvezze a Fundango kedvezményeket. A Fundango Akciók címet rendszeresen tesztelik a kiadók.

fundango.hu >
 • Minden
 • Kód
 • Kedvezmény
 • Ingyenes szállítás

FAQ's for Fundango

 • Van Fundango-nak hűségkártyája?

  Fundango hűséges vásárlói programja ingyenes, jelentkezzen most! Akár 10% -os állandó, nem lejáró kedvezményt kap! 14 üzletben és online elérhető! Kedvezmény a kedvezményes termékekre (legfeljebb 30%). Fundango örömmel jutalmazza azoknak az ügyfeleknek a hűségét, akik szívesen választják márkájukat, és otthon érzik magukat a Dockyard életmódban. A Fundango az évek során kifejlesztett átfogó hűségprogram révén jutalmazza az ügyfelek hűségét. Hűségkártyával különféle rögzített, le nem járt kedvezményeket kaphat. A hétköznapi vásárlók összesen 80 000 forint megvásárlása után állandó, nem lejáró, 5% -os, összesen 200 000 forintos vásárlás esetén pedig 10% -os kedvezményhez juthatnak. A kedvezmény összege csak a vásárlás értékétől függ, a megvásárolt mennyiségtől nem.

 • Fundango-nál Mennyibe kerül a szállítás?

  A Fundango online áruházában megrendelt termékeket mostantól házhoz szállítottuk Magyarországon. 990 forint alatti megrendelések esetén a szállítási díj Magyarországon 15 000 forint. A megrendelés teljesítése során ez hozzáadódik a kiválasztott termék árához. A szállítási idő 2-3 munkanap a megrendelés leadását követően. A megrendelt termékeket a GLS expressz kiszolgáló személyzete hétköznap reggel 8 és 17 óra között szállítja. Utánvét esetén a befizetett összeget át kell adni a futárnak.

 • A Fundango garanciát nyújt?

  Ha a hibát a vásárláskor már meglévő gyári hiba okozza, a jótállási igény a vásárlástól számított 2 éven belül érvényesülhet. A teljes garanciális időszak alatt a panaszokat az online bolt ügyfélszolgálata kezeli, és az első 6 hónapon belül az online bolt ügyfélszolgálata minden szükséges külső szakértelmet megszerez. 6 hónap elteltével, de 2 éven belül, ha a fogyasztó külső szakértői véleményt akar beszerezni a kifogásolt termékről, a Fogyasztóvédelmi Főigazgatósághoz fordulhat. A garanciális igény elfogadása esetén a Fundango javításokat, cseréket és visszatérítéseket nyújt a fogyasztó rendeltetésének megfelelően.

 • Fundango milyen fizetési módokat támogat?

  A Fundango online fizetését a simplepay rendszer keretében hajtják végre, használhatja a MasterCard, Visa, Maestro, Visa Electron kártyákat. Ha véletlenül vagy véletlenül ad le megrendelést, vagy hibát észlel, hibát észlel, de azt még nem küldték el, a Fundango ügyfélszolgálatán keresztül ingyen lemondhatja a megrendelést. A megrendelést indokolás nélkül, a megrendelt termék átvételétől számított 14 naptári napon belül törölheti.

 • Hogyan lehet hatékonyan használni a Fundango Kuponok?

  Nem tudja, hogyan kell használni a Fundango Kedvezmény kuponok szolgáltatást? Íme néhány irányelv: Először beválthatja a kupongombot a fundango.hu segítségével, majd megadhat egy Fundango Kuponkódok értéket az átalakításhoz. Emellett felveheti az árut a kosárba, és a fizetéskor közvetlenül felhasználhatja a Fundango Kedvezmény Kódok terméket.

 • Vannak Fundango értékesítési események?

  Igen. Fundango törli az elmúlt évad áruit, amikor az évad változik. A Fundango vámkezelő termékeket rendkívül alacsony áron helyezi el a fundango.hu tetején. Csak várjon, amíg a kívánt Fundango Kedvezmény kuponok megjelenik, és élvezzen különleges kedvezményt a Fundango Akciók áron.

 • Hosszú ideig spórolhatunk a Kuponkódok szolgáltatással, amikor feliratkozunk a Fundango szolgáltatásra?

  Amikor új felhasználóként regisztrál a Fundango webhelyen, időnként megkapja a legújabb legjobb Fundango Kuponkódok címet. Az új vásárló számára a Fundango Kuponok lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű termékeket élvezhessen olcsóbban.