kuponokk.org

True to Sole Kuponok & Kuponkódok - 40% Kedvezmény Augusztus 2022

Itt mindig megtalálhatja az ingyenes True to Sole Kedvezmény Kódok és Akciók, amelyeket kézzel válogatnak és rendszeresen ellenőriznek, mivel a True to Sole termékeinél maximálisan megtakaríthatja a termékeket. Soha ne hagyja ki az aktív True to Sole Kedvezmény kuponok terméket a Augusztus 2022 hónapban vásárolt vásárlásához.

truetosole.hu >
 • Minden
 • Kód
 • Kedvezmény
 • Ingyenes szállítás
 • 40% Kedvezménnyel Eladó Termékek Michael Kors - True to Sole

  Lejár 14-8-22
 • True to SoleAnyák Napja Kupon - 10% Kedvezmény

  Lejár 11-8-22
 • ÚJDONSÁGOK 64,990 FT-TÓL - True to Sole

  Lejár 22-5-23
 • STREETWEAR ÚJ ÉRKEZŐK 16 990 Ft-tól

  Lejár 23-5-23
 • 64990 Ft-tól Fear of God Essentials Pullover Hoodie Pistachio

  Lejár 25-3-22
 • 32990 Ft-tól Unreal Same Difference Hoodie Black Brown

  Lejár 24-3-22
 • 64990 Ft-tól Nike Dunk High Se First Use - Green Noise

  Lejár 22-3-22
 • 54990 Ft-tól Air Jordan 1 Mid Coral Chalk

  Lejár 17-3-22
 • Air Jordan 1 Low Green Toe 49990Ft-tól

  Lejár 10-12-21

FAQ's for True to Sole

 • Milyen garanciát nyújt a True to Sole?

  Milyen garanciát nyújt a True to Sole? A True to Sole a hatályos törvényeknek megfelelően szavatosságokat és garanciákat nyújt az általunk forgalmazott termékekre. A True to Sole által biztosított cipő - bár természetesen eredeti, vadonatúj és soha nem használt - az értékesítés módja miatt legálisan használt terméknek számít. Ezért egyéves garanciát vállalnak a fogyóeszközökre: ha ebben az időszakban gyártási hiba miatt visszaküldi, és kiderül, hogy a rendeltetésszerű használat okozta hiba, akkor kezelni fogják. Az új termék garantálása 10 000 forint áron nem kétéves garancia. 10.000 Ft vagy annál nagyobb vételár esetén egy év garancia és két év garancia érvényes.

 • Hogyan fizetek True to Sole cipőjéért?

  Hogyan fizetek True to Sole cipőjéért? Megrendelését hitelkártyával fizetheti a Simple by OTP rendszeren keresztül. Minden tranzakció titkosított és biztonságos. True to Sole nem fér hozzá és nem tárolja banki vagy kártyaadatait. Ha az utánvétet választja, a végösszeget készpénzben vagy forintban tudja kifizetni a magyar futárnak. Romániában az online áruházban lejben fizetett összeget kell fizetnie plusz szállítással, készpénzben pedig lejben, Szlovákiában pedig euróban.

 • True to Sole ingyenesen szállíthat cipőt az ajtómhoz?

  Ingyenes szállítás Magyarországra 30.000 Ft feletti megrendeléseknél és 30.000 Ft alatti megrendeléseknél a szállítási díj 1.490 Ft. Magyarország kivételével a szállítási költségek a következők: Románia 5990 EUR (83 RON), Szlovákia 3 590 Ft (10 €), Európa többi része 9490 Ft (26,30 €), Európán kívül 17 990 Ft (49,80 €), a a megrendelés 2-ig leszállítva 14 munkanapon belül - ez a szállítási címetől és a megrendelés dátumától is függ. Amikor a True to Sole kiszállítja a csomagot, erről értesítést küld.

 • Mik a True to Sole jótállási feltételei?

  A True to Sole által kínált cipők-eredetiek, vadonatújak és természetesen soha nem használtak-az értékesítési módjukból adódóan legálisan használhatók. A fogyóeszközökre tehát egy év garanciát vállalnak: ha ezalatt olyan hibáért küldi vissza, amely rendeltetésszerű használat során gyártási hibának bizonyul, ők intézik. Használt termékeket is találhat üzletükben. Ezek az információk az áruházakban az árcédulákon és az online áruházak termékleírásaiban jelennek meg. Kérik, hogy vásárlás előtt alaposan ellenőrizze ezeket a termékeket (vagy a kézhezvétel után, ha az online áruházból vásárolta), mert később reklamációt nem tudnak elfogadni. Ezekre a termékekre egy év garancia vonatkozik. A 10 000 Ft-nál alacsonyabb vételárú új termékekre nem vonatkozik a garancia, csak két év kellékszavatosság jár hozzájuk. 10.000 Ft feletti vételárhoz egy év garancia és két év kellékszavatosság jár.

 • Mik a True to Sole fizetési feltételei?

  A webáruházban az árak forintban vannak feltüntetve. Az árakat euróban és lejben is megtekintheti a True to Sole aktuális árfolyama alapján. A Simple by OTP rendszeren keresztül bankkártyával fizetheti megrendelését. Bankkártyás fizetés esetén forintban terhelnek a kártyájára. Utánvétes rendelés esetén a végösszeget készpénzben fizetheti ki a magyarországi futárnak.

 • Van lehetőség ingyenes szállításra a True to Sole-nél?

  A True to Sole ingyenes kiszállítást kínál Magyarországra 30 000 Ft feletti rendelés esetén, 1 490 Ft a díja 30 000 Ft alatti rendelés esetén. Románia: 4490 Ft (62 lej). Szlovákia, Ausztria, Szlovénia: 4490 Ft (12,5 EUR). Csehország: 4490 Ft (320 CZK). Horvátország: 4490 Ft. Lengyelország, Németország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Liechtenstein, Bulgária: 5590 Ft. Európa többi része: 9490 Ft. A világ többi része Európán kívül: 17 990 Ft.

 • Hogyan lehet hatékonyan használni a True to Sole Kuponok?

  Használat előtt fel kell vennie a terméket a bevásárlókosárba, majd a rendszer utasításainak betartásával be kell írni a True to Sole Kuponkódok szót, és akkor különleges kedvezményt kaphat a True to Sole termékeire! Ezenkívül figyeljen a True to Sole Kedvezmény Kódok időszakra.

 • Vannak True to Sole értékesítési események?

  Az év során sokféle és jelentős promóció lesz a True to Sole webhelyen. Használhatja a True to Sole kedvezményeket az év végén, az évad végén, a fekete pénteken, valamint a télen és a nyáron stb. Kereskedő neve] Kedvezmény kuponok és Akciók.

 • Hosszú ideig spórolhatunk a Kuponkódok szolgáltatással, amikor feliratkozunk a True to Sole szolgáltatásra?

  A True to Sole új ügyfeleknek kínál ajánlatokat, Kuponkódok és Kedvezmény Kódok. Az új ügyfélkedvezmény minden megrendelésnél felhasználásra kerül, ha új felhasználó. Különleges kedvezményeket kaphat, ha regisztrál a True to Sole e-mail címre. Ezeknek a Kedvezmény kuponok használata nem befolyásolja a True to Sole termékek minőségét.