Ugrás a honlapra Kategória Timár

Timár Kuponok & Kuponkód - 44% Kedvezmény Április 2024

Timár Promóciós Kód & Kedvezmény Kód - 44% Kedvezmény

Itt mindig megtalálhatja az ingyenes Timár Kedvezmény Kód és Kedvezmény Kupon, amelyeket kézzel válogatnak és rendszeresen ellenőriznek, mivel a Timár termékeinél maximálisan megtakaríthatja a termékeket. Soha ne hagyja ki az aktív Timár Promóciós Kód terméket a Április 2024 hónapban vásárolt vásárlásához.

TÖBB

 • Minden (19)
 • Kód
 • Kedvezmény (19)
 • Ingyenes Szállítás

Ezeket a kuponokat másodpercek alatt alkalmazza a Timár számára.

A Coupert automatikusan megkeres és alkalmaz minden elérhető kódot, mindezt ingyenesen.

Ellenőrzött
Lásd Kód

FAQ's for Timár

 • Milyen fizetési módok közül lehet választani a Timár-nál?

  A Timár sokféle fizetési lehetőségekkel biztosítja a vásárlók számára az elégedettséget és annak fokozását. Az internetes oldalon kártyával, valamint készpénzzel is lehet fizetni. Utánvétes szállítást követően pedig szintén kártyával is és készpénzzel is kiegyenlíthető az összeg. A fizetési kötelezettséget egy új internetes program segítségével is teljesíteni lehet az egyszerűség és megbízhatóság kedvéért. A Timár így próbálja a potenciális vevőit még elégedettebbé varázsolni, és pozitív tapasztalatban részesíteni, hogy azok újra és újra visszatérjenek.
 • Hogyan kaphat ingyenes szállítást a Timár-nél?

  Már a 14 ezer 990 forint feletti vásárlást követően a Timár automatikusan rendelkezik arról, hogy a vevő csomagja teljesen ingyenesen kerüljön kiszállításra, amennyiben a csomag tömege nem éri el a 20 kilógrammot. Azon felül, már különféle szállítási költésgek merülnek fel. A biztonság kedvéért a kosár felületre való kattintás után megtekinthetőek a megvásárolni kívánt termékek összege, és a részletes tájékoztató az összeállított csomag tömegéről, hogy a vevő teljes mértékben tájékoztatást kapjon az estelegesen felmerülő költségekről.
 • Van-e garancia a termékekre a Timár-nál?

  Igen, természetesen van garancia a Timár-nál különféle javítást igénylő termékekre és gépekre. Változó a berendezések szavatossági és garanciális ideje, minden márkához külön leírás található a szabályokról, illetve, hogy hogyan működik és milyen módon lehet igénybe venni azt. A garancia nem érvényesíthető néhány esetben, ha például nem rendeltetésszerűen lett használva a termék, viszont arra az esetre, ha az adott berendezés (nem a vásárló hibájából) tönkremegy, vagy elromlik, érvényesíthető a szavatosság.
 • Hogyan lehet hatékonyan használni a Timár Kuponok?

  Mindig van néhány ingyenes Timár Kuponkód, amelyek egyszerűen használhatók. Ha készen áll a megrendelés leadására a Timár oldalon, akkor a Timár Promóciós Kód használata előtt végig kell választania a megvásárolni kívánt tételeket. Ezután lépjen be a Timár fizetési oldalra, és keresse meg a kupon- vagy promóciós kód mezőt a Timár Kedvezmény Kód beillesztéséhez.
 • Vannak Timár értékesítési események?

  Igen. Timár lelkesen várja a fantasztikus fesztiválokat. Timár az ünnepek alatt is promóciókat tart. Különösen a Timár kínálja a legnagyobb Kedvezmény Kupon -t minden vásárlónak a fekete pénteki promóció során. Számos ingyenes Timár Kedvezmény Kód használatával jelentős megtakarításokat érhet el.
 • Hosszú ideig spórolhatunk a Kuponkód szolgáltatással, amikor feliratkozunk a Timár szolgáltatásra?

  Amikor új felhasználóként regisztrál a Timár webhelyen, időnként megkapja a legújabb legjobb Timár Kuponkód címet. Az új vásárló számára a Timár Kuponok lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű termékeket élvezhessen olcsóbban.

Hasonló ajánlások

KUPONOK TALÁLTAK!
Átlagos megtakarítás: 32,80€
Alkalmazza az összes kódot
A Coupert egyetlen kattintással tesztelheti és alkalmazhatja az összes kupont.

Információk a Timár-ról

A Timár gépekkel, szerszámokkal, kiegészítőkkel, kertészeti cikkekkel foglalkozó webáruház. Több, mint 25 éve alakult meg a cég, és a legtöbb ismert márkának a kiemelt forgalmazójává vált. Telephelyeik megtalálhatóak több városban is, mint például Szadán, Vecsésen, Tatabányán vagy Budakeszin. A webshop előnye, hogy minden termék raktáron van, tehát az összes telephely raktárából egyszerre gazdálkodik. Az üzletekben emiatt eltérhet és változatos lehet a kínálat. Az ügyfélszolgálatuk rendkívül segítőkész, és minden, esetlegesen felmerükő kérdésre választ adnak. A jövőben törekszenek a weboldal fejlesztésére és a kínálat szélesítésére.

Most népszerű Timár kedvezményes kódok és ajánlatok

 • Timarszerszam Promóciós Kód és Promóciós Kód 2024: kedvezmény 44%

 • Exkluzív kuponkód – Csak a Timarszerszam tagok számára érhető el

 • Iratkozzon fel e-mailekre a timarszerszam.hu | Ajánlatok és promóciók fogadása a következőtől: Timarszerszam

 • A z Timarszerszam megújítási kampány elindul – szerezzen nagyszerű ajánlatokat

44% kedvezmény

Üdvözöljük a kuponokk.org oldalon, egy magyarországi kuponoldalon, amely a lehető legtöbb pénzt takarítja meg gondosan kiválasztott Timár Kuponkódok és Timár Kuponok ezreivel. Használja ezeket a kiváló Kedvezmény Kuponok kedvezményes árakat a Timár vásárlása előtt.

Sok pénz lehet az Timár-szal való mentéshez!

Népszerű üzletek