kuponokk.org

Ninecolours Kuponkódok & Kedvezmény Kódok - 40% Kedvezmény December 2021

A Ninecolours Kedvezmény kuponok összegyűjtése a December 2021 hónapban történt, és a Ninecolours Kedvezmény Kódok ingyenes és naponta válogatott. Kérjük, ellenőrizze újra a Akciók -t a fizetés előtt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy azok hasznosak-e a megrendeléséhez, mivel egyes Akciók csak bizonyos termékekre érvényes.

ninecolours.com >
 • Minden
 • Kód
 • Kedvezmény
 • Ingyenes szállítás

FAQ's for Ninecolours

 • Milyen fizetési módokat fogad el Ninecolours?

  A Ninecolours a következő fizetési módokat támogatja: utánvéttel (meghatározott PIN-kódban elérhető), hitelkártya, betéti kártya, online banki szolgáltatások, PayPal, PayU, Paytm és Mobikwik pénztárcák, banki átutalás / csekk / pénzutalvány. Utánvéttel utánvéttel fizethet. Megrendeléshez és utánvéttel történő fizetéshez válassza a fizetési oldalon a "utánvéttel" opciót.

 • A Ninecolours igyenes szálltást kínál?

  A Ninecolours nagy jelentőséget tulajdonít annak a szolgáltatásnak, hogy termékeket nyújtson Önnek, és csak jól ismert nemzeti expressz szolgáltatásokkal működnek együtt. Ingyenes kiszállítást indítanak Indiában bárhol. Rúpiák rendelésekor az Indián belüli szállítás ingyenes. 999 / - vagy magasabb, és egész Indiában elérhető. Rs.999 / - alatti megrendelések esetén 99 rúpia szállítási díjat kell fizetni. A szállítási időt befolyásolhatják azok a tényezők, amelyek rajtuk kívül állnak, beleértve az futárpartnerek és a szállítmányozók váratlan utazási késését az időjárási körülmények és a sztrájkok miatt. Azonnal értesítik Önt a megrendelés állapotáról, beleértve az esetleges késéseket is. A nemzetközi szállítási és kezelési díjak a megrendelés méretétől függenek. Ezért minél nagyobb a megrendelés, annál alacsonyabb a szállítási költség.

 • Milyen előnyök vannak, ha ajánlok egy barátot a Ninecolours-nek?

  Mutassa be a Ninecolours-et barátainak, és vásároljon 500 rúpia / - értékű ingyenes vásárlást. Csak annyit kell tennie, hogy megosztja barátaival a különleges meghívó linkjét a Facebookon, a Twitteren vagy e-mailben (ezt a linket fiókja "Barátok megtekintése" részében találja). Miután a barátod az első vásárlást a Ninecolours webhelyén hajtja végre, automatikusan kapsz akár 500 rúpiás utalványt.

 • Mi a Ninecolours pénzvisszafizetési programja?

  A Cashback szintén kedvezményes összeg, a Ninecolours a sikeres vásárlás után visszaküldi pénztárcájába. Ezt az összeget a webhelyen történő egyéb vásárlásokra fordítják. Miután a megrendelést a gyárból kiszállították, a készpénz visszatérítésre kerül számlájára. Az egész üzletben felhasználhatja a készpénzt. A pénztárca összegét felhasználhatja arra, hogy bármit megvásároljon a weboldalon. A pénztárcában levő cashback kedvezmény összege a bevásárlókosár értékének vagy a cashback pénztárcában rendelkezésre álló összegnek akár 15% -áig is átváltható (amelyik alacsonyabb).

 • Hogyan lehet hatékonyan használni a Ninecolours Kuponok?

  Nem tudja, hogyan kell használni a Ninecolours Kedvezmény kuponok szolgáltatást? Íme néhány irányelv: Először beválthatja a kupongombot a ninecolours.com segítségével, majd megadhat egy Ninecolours Kuponkódok értéket az átalakításhoz. Emellett felveheti az árut a kosárba, és a fizetéskor közvetlenül felhasználhatja a Ninecolours Kedvezmény Kódok terméket.

 • Vannak Ninecolours értékesítési események?

  Igen. Ninecolours lelkesen várja a fantasztikus fesztiválokat. Ninecolours az ünnepek alatt is promóciókat tart. Különösen a Ninecolours kínálja a legnagyobb Akciók -t minden vásárlónak a fekete pénteki promóció során. Számos ingyenes Ninecolours Kedvezmény kuponok használatával jelentős megtakarításokat érhet el.

 • Hosszú ideig spórolhatunk a Kuponkódok szolgáltatással, amikor feliratkozunk a Ninecolours szolgáltatásra?

  A Ninecolours új ügyfeleknek kínál ajánlatokat, Kuponkódok és Kedvezmény Kódok. Az új ügyfélkedvezmény minden megrendelésnél felhasználásra kerül, ha új felhasználó. Különleges kedvezményeket kaphat, ha regisztrál a Ninecolours e-mail címre. Ezeknek a Kedvezmény kuponok használata nem befolyásolja a Ninecolours termékek minőségét.