LELOSI Kuponkód & Promóciós Kód - 40% Kedvezmény Szeptember 2022

LELOSI Promóciós Kód & Kedvezmény Kód - 40% Kedvezmény

Rengeteg gondosan kiválasztott LELOSI Kedvezmény Kód és Kedvezmény Kupon kínál kedvezményes árakat. Nézze meg kosarát, mielőtt vásárolna ezzel a kiváló LELOSI Promóciós Kód termékkel. Soha ne hagyja ki a lehetőséget, hogy élvezze a LELOSI kedvezményeket. A LELOSI Kupon kód címet rendszeresen tesztelik a kiadók.

TÖBB

 • Minden
 • Kód
 • Kedvezmény
 • Ingyenes Szállítás
  40% Kód

  40% kedvezménnyel eladó termékek Michael Kors - LELOSI

  Lejár 29-09-22
  Lásd Kedvezmény
  Kedvezmény
  Kód

  Kapj Skort terméket csak 14.200Ft-ért LELOSI oldalon

  Lejár 27-09-22
  Lásd Kedvezmény
  Kedvezmény
  Kód

  Szerezz akár 40% kedvezményes Legnépszerűbbek termékeket LELOSI oldalon

  Lejár 27-09-22
  Lásd Kedvezmény
  Kedvezmény
  40% Kód

  LELOSI Akciók: 40% Kedvezmény + Ingyenes szállítás

  Lejár 30-09-22
  Lásd Kedvezmény
  Kedvezmény

Elavult kedvezmények

  Kód

  Kapj akár 30% kedvezményes Capri Fiji

  Lejár 23-09-22
  Lásd Kedvezmény
  Kedvezmény
  Kód

  Spórolj akár 30%-t Hotty Laguna termékekre LELOSI oldalon

  Lejár 23-09-22
  Lásd Kedvezmény
  Kedvezmény
  Kód

  Spórolj akár 30%-t Capri Boho termékekre LELOSI oldalon

  Lejár 22-09-22
  Lásd Kedvezmény
  Kedvezmény
  Kód

  Spórolj akár 30%-t Black mamba termékekre LELOSI oldalon

  Lejár 22-09-22
  Lásd Kedvezmény
  Kedvezmény
  Kód

  Kapj akár 30% kedvezményes Tank Top Freyja

  Lejár 21-09-22
  Lásd Kedvezmény
  Kedvezmény
  Kód

  AirMesh Melegítő 14.900Ft-tól

  Lejár 20-09-22
  Lásd Kedvezmény
  Kedvezmény

FAQ's for LELOSI

 • Hogyan fizetek LELOSI nadrágjáért?

  A weboldalon választhat hitelkártyás fizetést és utánvéttel. Ha PayPall vagy proforma számla használatával szeretne fizetni (banki átutalással), kérik, lépjen kapcsolatba e-mailben a LELOSI céggel. Sajnos a LELOSI nem kínál kedvezményeket két külön megrendelés esetén, mert két termék együttes megrendelése magában foglalja a szállítás előkészítését és csomagolását, míg egy termék külön-külön történő csomagolása és elküldése kétszeres munkát és költséget igényel.

 • LELOSI elad ajándék kártyákat?

  Meg akarsz lepni valakit, de nem tudod mit? Vásároljon neki egy ajándékkártyát a LELOSI kereskedőtől, hogy kiválaszthassa magának az ajándékot. Vásárolhat fizikai kártyákat és digitális kártyákat is. LELOSI küld egy fizikai kártyát, így különleges alkalmakkor odaadhatja valakinek, akit szeret. A fuvardíjat Ön viseli. A digitális kártyát e-mailben kapjuk meg, amely tartalmazza az ellenőrzéshez szükséges információkat. Az ajándékkártya egy évig érvényes. Az ajándékkártya összege 8 000, 12 000, 20 000, 35 000 és 50 000 forint.

 • Megváltoztathatom a megrendelt LELOSI nadrágméretét?

  Természetesen megváltoztathatja a megrendelt nadrágot. A LELOSI megadja a visszaküldési / csere jelentkezési űrlapot. Itt megtalálja az összes szükséges információt, kitöltheti a visszaküldési / csere igénylőlapot. Természetesen visszaadhatja a nadrágot is. A LELOSI megadja a visszaküldési / csere jelentkezési űrlapot. Először e-mailben fordulhat hozzájuk segítségért.

 • Vannak a LELOSI nál ajándékkártyák?

  Igen, a LELOSI nál kaphatók ajándékkártyák. Három különböző dizájn közül lehet választani, valamint 8000, 12000, 20000, 35000 és 50000 forintos kivitelben elérhetők a kártyák. Ezen felül pedig nem csupán nyomtatott formában elérhetők, hanem a környezetvédelem jegyében már elektronikus úton is, emailben is meg lehet rendelni a kártyákat az ajándékoztott számára, akinek meglepetést szeretnének okozni.

 • Van lehetőség feliratkozni a LELOSI hírleveleire?

  Igen, a LELOSInak van saját hírlevele. Viszont ez nem csak azok számára hasznos, akik első kézből szeretnének értesülni a legújabb termékekről és akciókról, hanem azonnali, 10%-os kedvezményt kapnak a feliratkozók, ami a vásárlás teljes összegére alkalmazható, nem cspán 1-2 termékre. A kedvezmény minden egyes termékre vonatkozik, így nem szükséges válogatni sem a ruhadarabok között.

 • Van lehetőség ingyenes kiszállításra a LELOSI nál?

  Igen, a LELOSI magára vállalja a szállítási díját, ha a megrendelés összege meghaladja a 19500 forintot. Ez alatt a szállítás költsége 1300 forint. A GLS futárszolgálattal dolgoznak, a szállítás általában 3-6 munkanapot vesz igénybe. A kiszállítás történhet házhoz, munkahelyre vagy akár GLS csomagpontra is. A futárszolgálat hétvégente és munkaszüneti napokon nem kézbesít.

 • Milyen fizetési lehetőségek vannak a LELOSI nál?

  A LELOSI különböző fizetési módokra ad lehetőséget. Mivel csak webáruházként üzemel, ezért a weboldalon csak bankkártyával lehet fizetni. Visa, American Express és Mastercard egyaránt elfogadott. A futárnál van lehetőség utánvétes fizetésre is, legyen szó akár készpénzes, akár abnkkártyás fizetésről, viszont így a vásárlók nem tudják elkerülni a fizikai kontaktust a csomag átvételekor.

 • Hogyan lehet hatékonyan használni a LELOSI Kuponok?

  Használat előtt fel kell vennie a terméket a bevásárlókosárba, majd a rendszer utasításainak betartásával be kell írni a LELOSI Kuponkód szót, és akkor különleges kedvezményt kaphat a LELOSI termékeire! Ezenkívül figyeljen a LELOSI Promóciós Kód időszakra.

 • Vannak LELOSI értékesítési események?

  Igen. A LELOSI a hatékonyabb LELOSI Kedvezmény Kód és más preferenciális termékeket jutalmazza. Kihasználhatja a LELOSI Kedvezmény Kupon előnyeit, mint például a fekete péntek, kiberhétfő, téli akció, nyári akció és árusítás stb. A fekete péntek a LELOSI legfontosabb értékesítési tevékenysége az év során.

 • Hosszú ideig spórolhatunk a Kuponkód szolgáltatással, amikor feliratkozunk a LELOSI szolgáltatásra?

  Ha kedvezőbb árakat szeretne vásárolni a LELOSI kereskedőtől, ne felejtsen el feliratkozni a LELOSI -re, hogy megkapja kizárólagos LELOSI Kuponok. Ezt az ajánlatot Kuponkód bármely megrendelésnél felhasználhatja, de ne feledje, hogy a LELOSI Promóciós Kód ügyfélenként csak 1 megrendelésre alkalmas, és nem használható fel újra.

Hasonló ajánlások

  Kód

  Iratkozzon fel a G2deal hírlevélre 10% kedvezménnyel az első megrendeléshez

  Lejár 31-12-22 Az G2deal Kupon
  Lásd Kedvezmény
  Kedvezmény
  Kód

  Ingyenes Szállítás megrendeléseire - MODLILY

  Lejár 31-12-22 Az MODLILY Kupon
  Lásd Kedvezmény
  Kedvezmény
  Kedvezmény

  $7 NewChic promóciós kódot a mai Férfi Kollekció

  Lejár 23-03-23 Az Newchic Kupon
  Lásd Kód
  Kód
  Kód

  Ingyenes szállítás HelloBody vásárlás esetén

  Lejár 30-11-22 Az HelloBody Kupon
  Lásd Kedvezmény
  Kedvezmény
  Kedvezmény

  Akár 35% kedvezmény bizonyos készülékekre

  Lásd Kód
  Kód
  Kód

  Ingyenes Szállítás megrendeléseire - Strawberrynet

  Lejár 31-12-22 Az Strawberrynet Kupon
  Lásd Kedvezmény
  Kedvezmény

Információk a LELOSI-ról

A LELOSI egy olyan szlovén székhelyű cég, amely ruhadarabokat gyárt és forgalmaz. Elsősorban a nőkre fókuszál, de férfi és gyerek ruházat is kapható náluk. Az különbözteti meg a piacon található többi terméktől, hogy kifejezetten nagy figyelmet szentelnek arra, hogy a ruhák minél tartósabbak és kényelmesek legyenek. Az organikus selyem érzetét akarják elérni, amikor fejlesztik a szövetszálakat. Bár az anyag lágy, de kifejezetten tartós, így az anyag úgy simul viselőjere, mintha aaz csupán a második bőre lenne, ráadásul a ruhák hihetetlen könnyőek, megkönnyítve a mozgást.

Most népszerű LELOSI kedvezményes kódok és ajánlatok

 • 40% kedvezménnyel eladó termékek Michael Kors - LELOSI

 • Kapj Skort terméket csak 14.200Ft-ért LELOSI oldalon

 • Szerezz akár 40% kedvezményes Legnépszerűbbek termékeket LELOSI oldalon

 • LELOSI Akciók: 40% Kedvezmény + Ingyenes szállítás

40% kedvezmény

Üdvözöljük a kuponokk.org oldalon, egy magyarországi kuponoldalon, amely a lehető legtöbb pénzt takarítja meg gondosan kiválasztott LELOSI Kuponkódok és LELOSI Kuponok ezreivel. Használja ezeket a kiváló Kedvezmény Kuponok kedvezményes árakat a LELOSI vásárlása előtt.

Sok pénz lehet az LELOSI-szal való mentéshez!

Népszerű üzletek