kuponokk.org

JOICO Kuponok & Kuponkódok - 50% Kedvezmény Július 2022

Ingyenes és hasznos JOICO Kedvezmény Kódok segít többet megtakarítani. Ha minél előbb szeretne többet megtakarítani, regisztráljon a joico.hu webhelyre, és kapjon promóciókat, kizárólag a JOICO Kedvezmény kuponok és Akciók promóciókra. A legjobb áron megkapja, amit akar.

joico.hu >
 • Minden
 • Kód
 • Kedvezmény
 • Ingyenes szállítás
 • 40% Kedvezménnyel Eladó Termékek Michael Kors - JOICO

  Lejár 7-7-22
 • JOICOAnyák Napja Kupon - 10% Kedvezmény

  Lejár 8-7-22
 • 50% Kedvezmény Az Első JOICO Megrendelésednél

  Lejár 7-7-22
 • A 40% Kedvezmény a JOICO Kuponkód + Ingyenes Szállítás

  Lejár 10-7-22

FAQ's for JOICO

 • A JOICO kínál képzést?

  2019 szeptemberétől frissül a JOICO Magyarország fodrász szakképzése. Márkától független oktatási sorozatot indítanak, amelynek égisze alatt saját kiemelkedő előadóik mellett vendégtanárként meglátogatják őket a világ számos márkájának ismert szakemberei a világ minden tájáról. JOICO egy kis képzést tartott fodrász szakemberek számára a székhelyükön, és egy közös képzés keretében hajtották végre. ha érdeklődik festési rendszerük iránt, Ön is részt vehet ingyenes képzésükön kezdőként vagy tapasztalt fodrászként.

 • Hogyan válhatok a JOICO tagjává?

  Csatlakozzon JOICO hűségpont-rendszeréhez, vásároljon és gyűjtsön JOIPpontokat! JOICO megköszönte az online bolt vásárlóinak a hűségüket a JOIClub létrehozásával, amely egyedülálló ajánlatokat és azonnali kedvezményeket kínál a tagoknak. A JOIClub tagjai bárki lehet, aki regisztrált az online áruházban és online vásárolt. A vásárlás után megszámolják a JOIPpontokat! Miután elérte a 250 JOIP pont határát, akár a következő vásárláshoz is felhasználhatja az összegyűjtött pontokat, így a beváltással rengeteg pénzt takaríthat meg! Ezenkívül a hűségrendszer résztvevőinek további lehetőségek és különleges akciók vannak! 100 Ft = 1 pont, 1 JOIPoint 4 forintnak felel meg.

 • Melyek a JOICO kézbesítési módjai?

  JOICO Személyes átvétel a boltból! Az értékétől függetlenül ingyen átveheti megrendelését a JOICO kereskedőnél. Fizetési módok: készpénzfizetés, hitelkártyás fizetés. Háztól házig kézbesítés futárszolgálaton keresztül: Rendelés után a terméket az Ön által megadott címre 1200 forintos áron, a levélben megadott határidőn belül szállítják. Ha több mint 15.000 Ft-ot vásárol, azt ingyen szállítják haza.

 • Melyek a JOICO fizetési módjai?

  JOICO készpénzes fizetést, PayPal fizetést és hitelkártyás fizetést fogad el. Helyszíni fizetés: Az expressz társaság csak készpénzes fizetést fogad el. Az áru átvételét követően készpénzben fizethet a megrendelésért. A JOICO üzletekben és online áruházakban a következő bankkártyákat fogadják el: MasterCard és Visa Classic (dombornyomott bankkártyák), Maestro és Visa Electron (nem dombornyomott bankkártyák), American Express. Használhatja a Paypal-t is.

 • Van a JOICO nál garancia?

  Igen, ugyanis mint mindenki mást, a JOICOt is kötelezi a kormány rendelet, így ez alól a felelősség alól scak úgy kerülhet ki, ha tudja bizonyítani, hogy a termék hibája nem rendeltetés szerű használatból ered. Minden egyes termékhez tartozik jótállás, aminek határideje két évre terjed ki, és minden egyes vásárláshoz jár a garanciajegy is.

 • Milyen fizetési lehetőségek vannak a JOICO nál?

  A JOICO nál több lehetőséget is elérhető a számla kiegyenlítésére. A weboldalon valamint a szaküzletekben lehet mind bankártyával fizetni. A weboldalon, már elérhető a Paypalon keresztül történő fizetés is. Természetesen utánvétes fizetés is megoldható. A csomag átvételekor a futárnak készpénzben és kártyával is lehet fizetni, hordanak magukkal terminált a vásárlók kényelme érdekében.

 • Van lehetőség ingyenes kiszállításra a JOICO nál?

  Igen, a JOICO biztosít lehetőséget ingyenes kiszállításra, abban az esetben, ha a megrendelés végösszege meghaladja a 15000 forintot. Már a megrendelés leadása után egyeztetnek a határidővel kapcsolatban. Abban az esetben, ha valaki nem tud, vagy nem szeretne a weboldalon fizetni, a futárnál is megteheti, annak érdekében, hogy a szolgáltatás minél görülékenyebben menjen, van náluk terminál.

 • Van a JOICO nek hűségprogramja?

  Igen, a JOICO nál JOIPontokat lehet szerezni a regisztrált ügyfeleknek. 100 forint egy pontot ér, amit a fizetés után azonnal jóváírnak. Azonban legalább 250 pont szükséges ahhoz, hogy ezek beválrátsra kerülhessenek, viszont a beváltáskor 1 JOIPoint 4 forintnyi összeggel egyenlő. A hűségpontok nem válthatók készpénzre csak és kizárólag kedvezményekre lehet őket beváltani.

 • Hogyan lehet hatékonyan használni a JOICO Kuponok?

  A JOICO időről időre ingyenes kuponokat biztosít. A felhasználók a JOICO Kuponkódok segítségével óriási megtakarításokat élvezhetnek. A használati módszer nagyon egyszerű, először adja hozzá a keresett árut a bevásárlókosárhoz, és folytassa a fizetést. Ezután írja be a JOICO Kedvezmény Kódok mezőt, és elképesztő kedvezményeket fog látni.

 • Vannak JOICO értékesítési események?

  Az év során sokféle és jelentős promóció lesz a JOICO webhelyen. Használhatja a JOICO kedvezményeket az év végén, az évad végén, a fekete pénteken, valamint a télen és a nyáron stb. Kereskedő neve] Kedvezmény kuponok és Akciók.

 • Hosszú ideig spórolhatunk a Kuponkódok szolgáltatással, amikor feliratkozunk a JOICO szolgáltatásra?

  Amikor új felhasználóként regisztrál a JOICO webhelyen, időnként megkapja a legújabb legjobb JOICO Kuponkódok címet. Az új vásárló számára a JOICO Kuponok lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű termékeket élvezhessen olcsóbban.