kuponokk.org

Hotel Silvanus Kuponok & Kuponkódok - 40% Kedvezmény Május 2022

Ingyenes és hasznos Hotel Silvanus Kedvezmény Kódok segít többet megtakarítani. Ha minél előbb szeretne többet megtakarítani, regisztráljon a hotelsilvanus.hu webhelyre, és kapjon promóciókat, kizárólag a Hotel Silvanus Kedvezmény kuponok és Akciók promóciókra. A legjobb áron megkapja, amit akar.

hotelsilvanus.hu >
 • Minden
 • Kód
 • Kedvezmény
 • Ingyenes szállítás
 • 40% Kedvezménnyel Eladó Termékek Michael Kors - Hotel Silvanus

  Lejár 1-6-22
 • Élvezz Visegrád Erdővel Körülölelt Szobák a Dunakanyarra Terméket Legolcsóbban Ft7.00-tól Hotel Silvanus Oldalon

  Lejár 16-6-22
 • Visegrád Erdővel Körülölelt Szobák a Dunakanyarra Ft7.00-tól

  Lejár 8-6-22
 • Visegrád Erdővel Körülölelt Szobák a Dunakanyarra 7000Ft-tól

  Lejár 9-5-22
 • Szerezz Visegrád Erdővel Körülölelt Szobák a Dunakanyarra Terméket Ft7.00-tól Hotel Silvanus Oldalon

  Lejár 17-4-22
 • Kapj Visegrád Erdővel Körülölelt Szobák a Dunakanyarra Terméket Legalacsonyabban Ft7.00-tól Hotel Silvanus Oldalon

  Lejár 16-4-22
 • Kapj Hotel Silvanus Visegrád - Erdővel Körülölelt Szobák a Dunakanyarra, Erdőre Illetve a Fellegvárra Néző Kilátással. Terméket Csak Ft7.00-ért Hotel Silvanus Oldalon

  Lejár 11-4-22
 • Élvezz Hotel Silvanus Visegrád - Erdővel Körülölelt Szobák a Dunakanyarra, Erdőre Illetve a Fellegvárra Néző Kilátással. Terméket Legolcsóbban Ft7.00-tól Hotel Silvanus Oldalon

  Lejár 8-4-22

FAQ's for Hotel Silvanus

 • Hotel Silvanus elfogad SZÉP-kártyákat?

  Az évek során a széchenyi pihenőkártya egyre népszerűbbé vált, sok munkáltató választja a béren kívüli juttatások ezen formáját. A SZÉP-kártyáját problémamentesen használhatja a Hotel Silvanus szállodában is. Jelenleg a munkaadók három kártyakibocsátó bank közül választhatnak: az OTP, az MKB és a K&H. A SZÉP-kártyának három alszámlája van, amelyeket "zsebeknek" is neveznek: szállás alszámla, szálloda alszámla és szabadidős alszámla. Egyes munkáltatók a SZÉP-kártya szállás-alszámlájára hivatkoznak, és azt más munkavállalók számára kívánják hozzájárulni, míg mások a vendéglátás vagy a szabadidő-alszámlákat részesítik előnyben. Hotel Silvanus szállodája elfogadja mindhárom bank (OTP, MKB, K&H) által kibocsátott SZÉP-kártyákat.

 • Hogyan válhat a Hotel Silvanus gyakori látogatójává?

  A harmadik bejelentkezés után a vendég automatikusan jogosult VIP hűségkártya igénylésére. A nevezési követelmény a jelentkezési űrlap kitöltése, amely innen letölthető. kérik, küldje el nekünk e-mailben vagy postai úton. Természetesen a szállodában is kitöltheti és benyújthatja a jelentkezési lapot. Kérjen segítséget a Hotel Silvanus személyzetétől a recepción és az értékesítési irodában. A kártya elkészítése után a vendégeknek lehetőségük van a kedvezményt azonnal igénybe venni. Minden alkalommal, amikor a szálloda vendége lesz, 15% kedvezményt kap a Hotel Silvanus szolgáltatásaiból.

 • Miért foglaljak Hotel Silvanus weboldalon?

  Ha Hotel Silvanus saját weboldalán foglal szállást, a következő kedvezményeket kapja, amelyek máshol nem állnak rendelkezésre: üdvözlőital és 1 órás squashpálya használatú ajándék. Amikor Hotel Silvanus szállodájában nyaral, akkor lehetősége lesz megkóstolni a finom borukat is, amelyet emlékként hazavihet.

 • Hotel Silvanus milyen ételt szolgál fel?

  A Hotel Silvanus szállodája nemcsak remek látványával reméli a vendégek vonzását, hanem remek ételeket is kínál; a káprázatos látvány mellett magyar és nemzetközi specialitásokat is kínálnak. Hatalmas panorámás ablakaik miatt kedvet kapnak ebédelni a szabadban erdei tájon - ezért ajánlják magyar vadételeiket. Ha különleges italokra vágyik, van megoldásuk is: különféle koktélok és kávékülönlegességek közül választhatnak.

 • Miért érdemes csatlakozni a Hotel Silvanus Hotels By Nights hűségprogramjához?

  A Hotel Silvanus törzsvendég programot kínál rendszeresen visszatérő egyéni vendégeinek, hogy jutalmazza bizalmukat és hűségüket. Minden alkalommal, amikor megszáll a szállodájukban, 15% kedvezményt kap a szolgáltatások árából. Ezenkívül a szálloda egyéb figyelmességekkel is kedveskedik az itt tartózkodása alatt. Ön elsőként értesülhet exkluzív ajánlataikról és programlehetőségeikről e-mailes hírlevelükből.

 • Lehetséges a Hotel Silvanus-nél ajándékutalványt vásárolni?

  Szeretne mielőbb újra pihenni és felfrissülni a Hotel Silvanus szállodájában? Esetleg Ön is szívesen megajándékozná kedvesét? Bízza a Hotel Silvanus ajándékutalványaira! A szállodai élményutalványokat egyszerűen, gyorsan és akár azonnal nyomtatható formában megvásárolhatja és odaajándékozhatja szeretteinek, ismerőseinek! Ha nem tudja, milyen ajándékot válasszon, jöjjön el az üzletbe és válassza ki az ajándékutalványt személyesen.

 • Hogyan lehet hatékonyan használni a Hotel Silvanus Kuponok?

  Mindig van néhány ingyenes Hotel Silvanus Kuponkódok, amelyek egyszerűen használhatók. Ha készen áll a megrendelés leadására a Hotel Silvanus oldalon, akkor a Hotel Silvanus Kedvezmény Kódok használata előtt végig kell választania a megvásárolni kívánt tételeket. Ezután lépjen be a Hotel Silvanus fizetési oldalra, és keresse meg a kupon- vagy promóciós kód mezőt a Hotel Silvanus Kedvezmény kuponok beillesztéséhez.

 • Vannak Hotel Silvanus értékesítési események?

  Az év során sokféle és jelentős promóció lesz a Hotel Silvanus webhelyen. Használhatja a Hotel Silvanus kedvezményeket az év végén, az évad végén, a fekete pénteken, valamint a télen és a nyáron stb. Kereskedő neve] Kedvezmény kuponok és Akciók.

 • Hosszú ideig spórolhatunk a Kuponkódok szolgáltatással, amikor feliratkozunk a Hotel Silvanus szolgáltatásra?

  Amikor új felhasználóként regisztrál a Hotel Silvanus webhelyen, időnként megkapja a legújabb legjobb Hotel Silvanus Kuponkódok címet. Az új vásárló számára a Hotel Silvanus Kuponok lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű termékeket élvezhessen olcsóbban.