Bateaux London Kuponok & Kuponkód - 65% Kedvezmény Február 2023

Bateaux London Promóciós Kód & Kedvezmény Kód - 65% Kedvezmény

A Bateaux London Promóciós Kód összegyűjtése a Február 2023 hónapban történt, és a Bateaux London Kedvezmény Kód ingyenes és naponta válogatott. Kérjük, ellenőrizze újra a Kuponok -t a fizetés előtt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy azok hasznosak-e a megrendeléséhez, mivel egyes Kedvezmény Kupon csak bizonyos termékekre érvényes.

TÖBB

 • Minden (3)
 • Kód
 • Kedvezmény (3)
 • Ingyenes Szállítás
  Kód

  Kapj akár 65% kedvezményes Classic Plus Sunday Lunch

  Lejár 31-01-23
  Lásd Kedvezmény
  Kedvezmény
  Kód

  Kapj Book Your Experience terméket csak £69.00-ért Bateaux London oldalon

  Lejár 14-02-23
  Lásd Kedvezmény
  Kedvezmény
  30%
  Kód

  A 30% kedvezmény a Bateaux London Kuponkód + Ingyenes szállítás

  Lejár 01-02-23
  Lásd Kedvezmény
  Kedvezmény

Elavult kedvezmények

  Kód

  40% kedvezmény Bateaux London Offer

  Lejár 31-12-22
  Lásd Kedvezmény
  Kedvezmény

FAQ's for Bateaux London

 • Bateaux London elad ajándékutalványokat?

  A Bateaux London élményutalványokat árusít, amelyek tökéletes ajándék lehet a család és a barátok számára. kérik, adja meg a vacsorát és a vasárnapi ebédet, valamint a megvásárolni kívánt ajándékutalványok számát és elérhetőségeit, hogy a foglalási csapatuk kapcsolatba léphessen Önnel a foglalás megerősítéséhez. Az élményutalványt az átvétel után 60 napon belül teljes egészében visszatérítjük. Felhívjuk figyelmét, hogy a Bateaux London csak az eredeti vásárló kártyáját térítheti vissza, és 60 napnál régebbi megrendeléseket sem téríthet vissza. Minden utalvány 12 hónapig érvényes.
 • Mi történik, ha elmulasztom a Bateaux London oldalon lefoglalt utat?

  Sajnos, miután elindult, Bateaux London nem tudja visszahívni a hajót, de adott esetben más időpontokat is megadhatnak. Nincs visszatérítés. Kötelesek betartaniuk a beszálláshoz és a beszálláshoz fenntartott speciális dokkolóhelyeket. Az utazás időzítésének fenntartása és annak biztosítása érdekében, hogy a hajóra időben felszálló vendégek élvezhessék a teljes körutazási időt, nem tudják kivárni a későket.
 • A Bateaux London-nál a háziállatok bevihetők?

  A vakvezető kutyák kivételével háziállatok nem vihetők be. 12 éven aluli gyermekek nem csatlakozhatnak a vacsorához. Bateaux London londoni hajóútja különleges élmény és nagyszerű lehetőség arra, hogy nagyszerű emlékeket szerezzen barátaival és családjával. A szokásos hétköznapi ruha normális, de akár ünnepelsz, akár étkezsz a Temzén, kérik, nyugodtan öltözzön az alkalmához. Bateaux London azt javasolja, hogy ne viseljen papucsot, alkalmi ruhát és szakadt farmert.
 • Mi az útvonala a Bateaux London utazásnak?

  Bateaux London londoni körutazásának útvonala az árapálytól és a kiválasztott út időtartamától függ. Az összes tengerjáró hajó fő látványossága a Parlament, a Big Ben, a London Eye, a Szent Pál-székesegyház, a Tate Modern, a Shakespeare's Globe Színház, a HMS Belfast, a London Tower és a Tower Bridge. Az ebéd körutazás során professzionálisan rögzített kommentárokat nyújtanak zenei javító hatásokkal. A vacsora körutazás különböző műfajú zeneszámokat tartalmaz. Az ebéd körutazás körülbelül másfél óráig tart. A vasárnapi ebéd jazz körutazás körülbelül két és fél óráig tart. A vacsora körutazás körülbelül két és három negyedet tart.
 • Hogyan lehet hatékonyan használni a Bateaux London Kuponok?

  Használat előtt fel kell vennie a terméket a bevásárlókosárba, majd a rendszer utasításainak betartásával be kell írni a Bateaux London Kuponkód szót, és akkor különleges kedvezményt kaphat a Bateaux London termékeire! Ezenkívül figyeljen a Bateaux London Promóciós Kód időszakra.
 • Vannak Bateaux London értékesítési események?

  Igen. A Bateaux London a hatékonyabb Bateaux London Kedvezmény Kód és más preferenciális termékeket jutalmazza. Kihasználhatja a Bateaux London Kedvezmény Kupon előnyeit, mint például a fekete péntek, kiberhétfő, téli akció, nyári akció és árusítás stb. A fekete péntek a Bateaux London legfontosabb értékesítési tevékenysége az év során.
 • Hosszú ideig spórolhatunk a Kuponkód szolgáltatással, amikor feliratkozunk a Bateaux London szolgáltatásra?

  Ha kedvezőbb árakat szeretne vásárolni a Bateaux London kereskedőtől, ne felejtsen el feliratkozni a Bateaux London -re, hogy megkapja kizárólagos Bateaux London Kuponok. Ezt az ajánlatot Kuponkód bármely megrendelésnél felhasználhatja, de ne feledje, hogy a Bateaux London Promóciós Kód ügyfélenként csak 1 megrendelésre alkalmas, és nem használható fel újra.

Hasonló ajánlások

  Kedvezmény

  15% Ki A Rendelés A Matchesfashion

  Lásd Kód
  Kód
  Kedvezmény

  20% Ki kiválasztott megrendelések A Glasseslit

  Lejár 21-02-23 Az Glasseslit Kupon
  Lásd Kód
  Kód
  Kód

  Szerezz akár 30% kedvezményes Junya Watanabe Sequins Jacket termékeket SVMOSCOW oldalon

  Lejár 01-02-23 Az SVMOSCOW Kupon
  Lásd Kedvezmény
  Kedvezmény
  Kedvezmény

  Pupa Milano akció: akár Akár - 50% kedvezmény a megjelölt termékekre

  Lejár 14-02-23 Az Pupamilano Kupon
  Lásd Kód
  Kód
  Kód

  CASHBACK akár 6,4% MINDENRE

  Lejár 15-02-23 Az GeekBuying Kupon
  Lásd Kedvezmény
  Kedvezmény
  Ingyenes Szállítás

  Ingyenes szállítás

  Lejár 20-02-23 Az Iszexshop Kupon
  Lásd Kedvezmény
  Kedvezmény

Információk a Bateaux London-ról

Bateaux London flottájába két gyönyörű hajó tartozik, a River Room és az Glass Room, amelyeket étkezésre és a vízen való ünneplésre terveztek. Tapasztalt kapitány vezetésével csónakjuk ebédre és vacsorára hajózott. Szervezhet szobákat vagy az egész hajót bérlő tevékenységeket is. Minden utazás a folyóra néző kilátáson alapszik. Az Üvegszoba: Fedezze fel Londonot új szemszögből. A Tom Dixon Design modern étkezési élmény a vízen: kortárs konyha, finom italok és belső terek. Folyóra néző szoba: A folyóra néző szoba a Temze összes hajója közül a legtágasabb terasszal rendelkezik, és páratlan kilátást nyújt a városra. A tervezés minden szempontját alaposan átgondolták, hogy közelebb kerülhessen a folyóhoz.

Most népszerű Bateaux London kedvezményes kódok és ajánlatok

 • Kapj akár 65% kedvezményes Classic Plus Sunday Lunch

 • Kapj Book Your Experience terméket csak £69.00-ért Bateaux London oldalon

 • A 30% kedvezmény a Bateaux London Kuponkód + Ingyenes szállítás

65% kedvezmény

Üdvözöljük a kuponokk.org oldalon, egy magyarországi kuponoldalon, amely a lehető legtöbb pénzt takarítja meg gondosan kiválasztott Bateaux London Kuponkódok és Bateaux London Kuponok ezreivel. Használja ezeket a kiváló Kedvezmény Kuponok kedvezményes árakat a Bateaux London vásárlása előtt. Sok pénz lehet az Bateaux London-szal való mentéshez!

Népszerű üzletek